Sunteți un freelancer foarte calificat?
Alăturați-vă acum comunității noastre.

  • Creați-vă un profil profesional ușor și rapid cu ajutorul wizard-ului nostru de creare profil. Durează doar 2 minute!
  • Folosiți filtrele noastre de căutare de ultimă generație pentru a vă ajuta să căutați și să aplicați pentru proiecte relevante pe măsură ce acestea sunt create, primiți notificări direct în căsuța de e-mail, astfel încât să nu le ratați niciodată.
  • Selectăm cu atenție companiile cu care lucrăm, astfel încât putem garanta că proiectele din platforma noastră sunt de cea mai bună calitate.
  • Fără taxe sau comisioane ascunse!

Înregistrați-vă

{{error}}
{{error}}
{{error}}
{{error}}

Înregistrare

Înregistrați-vă acum gratuit și bucurați-vă de platforma noastră de proiecte calitative, unde vă puteți promova portofoliul de freelancer, puteți aplica pentru proiecte și puteți primi oferte de la clienti.

Prezentare profesională

Creați-vă un profil în câțiva pași simpli. Prezentați-vă viitorilor clienți ca un adevărat profesionist și promovați-vă cunoștințele și expertiza.

Colaborare

Navigați pe platforma noastră pentru a găsi proiecte de la companii cu care v-ar plăcea să colaborați și începeți imediat să aplicați. Construiți-vă portofoliul lucrând cu clienți de profil înalt pe proiecte atractive.


Abonament

BASIC

Fără taxe
- {{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).discountPercentage}}% Gratuit acum!

{{subscriptionType.name}}

{{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).pricePerMonth | number:0}} Leu {{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).pricePerMonthWithVat | number:0}} Leu / lună
{{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).originalPricePerMonth | number:0}} Leu {{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).originalPricePerMonthWithVat | number:0}} Leu {{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).pricePerMonth | number:0}} Leu / {{subscriptionType.prices[0].durationDescription}} {{freelancerPricelist.getSubscriptionTypePrice(subscriptionType).pricePerMonthWithVat | number:0}} Leu / {{subscriptionType.prices[0].durationDescription}}
Creare profil profesional
Acces complet la toate proiectele
Mod de căutare basic
Mod de căutare avansat
Vizualizați datele de contact ale clienților
Comunicați direct cu clienții
Trimiteți candidaturi pentru a vă găsi următorul proiect
1 pe zi
Nelimitat
Aplicați pentru proiecte internaționale
Primiți notificări importante prin e-mail
Limitat
În timp real
Salvați căutarea dvs. pentru a primi alerte