Vă ajutăm să găsiți freelancerul potrivit.

  • Creați proiectul dumneavoastră ușor și gratuit, atrageți cei mai buni freelanceri și economisiți timp și bani!
  • Aruncați o privire rețelei noastre de freelanceri în continuuă creștere, unde puteți căuta experți în funcție de criteriile dvs. Eliminați presupunerile și abordați-i direct.
  • Primiți oferte de la experți pentru proiectele dvs. și angajați-i direct, astfel încât să puteți începe munca imediat!

Înregistrați-vă

{{error}}
{{error}}
{{error}}
{{error}}

Înregistrare

Înregistrați-vă acum gratuit și alăturați-vă celei mai noi platforme de freelanceri din România, unde puteți găsi freelancerul potrivit nevoile voastre.

Prezentarea proiectului

Creați cu ușurință un profil de companie cu ajutorul wizard-ului nostru inteligent. Gestionați-vă proiectele din platformă și primiți imediat oferte de la comunitatea de freelanceri.

Colaborare

Căutați direct în comunitatea noastră de freelanceri foarte calificați. Finalizați proiectele dvs. cu succes, lucrând cu freelanceri talentați.


Abonament

BASIC

Fără taxe

PREMIUM

{{price.durationDescription}}
{{companyPricelist.selectedPrice.pricePerMonth | number:0}} Leu {{companyPricelist.selectedPrice.pricePerMonthWithVat | number:0}} Leu / Lună
{{companyPricelist.subscriptionTypes.PREMIUM.prices[0].price | number:0}} Leu / {{companyPricelist.subscriptionTypes.PREMIUM.prices[0].durationDescription}}

Acces total la marketplace-ul de freelancer
Proiectele dvs. sunt vizibile pentru toți freelancerii
Primiți candidaturi
Mod de căutare basic
Mod de căutare avansat
Trimiteți direct proiectele candidaților
10 pe lună
Nelimitat
Vizualizați datele de contact ale freelancerilor
10 credite lunar
Comunicați direct cu freelancerii